lørdag, januar 23, 2010

Hvad er der sket siden sidst....

Ja nu er det igen ved at være længe siden, vi skrev herinde. Men her følger en lille opdatering :)
Januar måned har været lidt mere stille end december, heldigvis ;-) Alle patienterne i vores familie er blevet udskrevet igen, og dog... I går var Elisabet så uheldig og fik brækket sin arm
:(( Hun faldt i det våde græs, og landede på venstre arm, der fik et brud næsten helt oppe ved skulderen.. Så det er rigtig synd for hende:( Bruddet så dog ud til at kunne vokse godt sammen igen, det er i hvert fald positivt.
Ellers har vi været optaget med skole, arbejde og vuggestue denne måned. Mor var til eksamen i medicinregning, der skulle være 100% rigtig for at bestå. Og det gjorde hun heldigvis:) Så nu har hun ferie fra skolen i en uge, indtil hun starter på 7. semester 1.feb. Den 22.februar skal hun starte i praktik på sygehuset her i Tórshavn, hvilket hun glæder sig riiigtig meget til:)) Det er en kirurgisk afdeling, G4, der byder på lidt af hvert, både mave-tarm-, gynækologi-, øre-næse-hals-, og ortopædisk kirurgi. Spændende :)
Mor og far planlægger ellers en tur til Berlin sidst i april. Det er en tur, der er arrangeret af P/F Leif Mohr, fars arbejde. 4 dage på dejligt hotel, direkte fly til Berlin, lyder det ikke godt? ;) Jeg skal passes af omma og abbi i Hoyvík og moster Svanna og Høgni, mens mor og far er væk...men mon ikke de vil savne mig meget??! ;-)

Ingen kommentarer: