tirsdag, juni 30, 2009

Sommer, sommer og sol!! ;))

De sidste dage har vi virkelig havt super dejligt skønt sommervejr heroppe! Vi har næsten ikke oplevet noget lignende før! Vi kan jo gå ude uden overtøj til langt ud på aftenen, det er helt mærkeligt :)) Men vi nyder det i hvert fald :) Det kan I også se på billederne her :)
Ellers, så har mor fået sommerferie, og det er bare skønt synes hun! Men hun har dog været på arbejde næsten i døgndrift siden i torsdags hehe. I går havde hun dobbeltvagt, og i nat skal hun have sin anden nattevagt, det er lidt hårdt synes hun. Men hvad gør man ikke for penge :-) De sidste dage har hun været på psyk.afd, hvor hun også var i praktik, det synes hun bare er spændende! Far har ikke fået ferie endnu, det bliver først til august. Jeg får ferie sidst i næste uge, men mor har dog planer om at have mig hjemme, når hun ikke er på arbejde. Men 5 uger fri får jeg i hvert fald ud i ét :-)
Den 9. august vender vi snuden til Danmark! Vi har bestilt os en minirejse med færgen, hvor vi er væk i 1 uge, men kun i DK i 4 dage. Det var et tilbud, som Smyril Line havde, og vi slog til, fordi det var SÅ billigt! Havde ellers ingen planer om at tage ud og rejse i år. Men vi sejler så til Hanstholm, og har planer om at være det meste af tiden i Århus. Dog tager vi måske nogle timer til Ålborg :-)

Ingen kommentarer: