tirsdag, juli 31, 2007

Opdatering ;-)

Ja, så var vi her igen! Og på opfordring fra de danske læsere af hjemmesiden, så vil meget af teksten stå på dansk fremover. Så kan alle forstå lidt i hvertfald;)
Nu er der gået et godt stykke tid siden, vi sidst lagde noget ud her. Og i mellemtiden er der sket mange ting! Vi to har været i Tyrkiet og havde en rigtig god tur! Der var varmt og skønt, og vi fik både slappet af, hygget os og oplevet flere ting. Alanya kan varmt anbefales, det er et dejligt sted:)
Efter Tyrkiet var vi hjemme i Ålborg i en uge og fik pakket hele lejligheden sammen. Og malet og gjort rent osv. Og jer, der var med til at hjælpe os: Tusind tusind tak for hjælpen, det var SÅ dejligt! Det gik godt med det hele, og vi kunne rejse til Færøerne lørdag d. 14.juli. Lidt underligt og vemodigt at sige farvel til Ålborg, nu har vi jo tilbragt de sidste 2 år der..
Siden vi kom hjem til Færøerne, har vi haft noget travlt. Vi boede først nogle dage hos Beintas forældre, så flyttede vi ind i lejligheden og kom nogenlunde på plads der, og nu bor vi så hos Beintas forældre igen. Det er fordi der er kommet mange gæster fra Danmark, der allesammen (ligesom os) skal med til guldbryllup på lørdag hos Arnsteins faster og onkel. Så fredag i næste uge får vi lejligheden igen og kan så derefter komme rigtig på plads :)
Ellers så arbejder Beinta rimelig meget; fuldtid i Imerco + nogle vagter på plejehjemmet, så der er nok at se til. Arnstein har netop fået ferie i 2 uger, så han går bare og hygger sig:)
Men nu vil vi lægge nogle billeder ud til jer, så I kan se noget af, hvad vi har oplevet ;-)

Ingen kommentarer: