tirsdag, juli 31, 2007

Alanya :-)














Dette var vores hotel, et rigtig super hotel! Dejligt område udenfor, god mad og betjening osv.














Pool-området om aftenen...














Den første aften var vi nede på stranden og gå, da vi så dette underlige og sjældne fænomen; en ildkugle, der forsvandt (brændte ud) efter ca. 20 sek! Der var to af dem, og vi fik både billeder og film af dem. Måske lægger vi filmen ud senere...














Nede på havnen i Alanya. Der var rigtig pænt og rent.














Nede på stranden, der lå 50 m fra hotellet! Læg mærke til damen i pink; det er en muslimsk badedragt hun har på!! Sexy hehe ;-)














Udsigt fra Borgen, der ligger på en halvø, lige ud for Alanya.


















Udsigt fra Borgen, over mod hvor vi boede.














Arnstein og Beinta oppe på Borgen.














Beinta














Arnstein














Rigtig flot udsigt over mod havnen.














Her var vi til tyrkisk aften, hvor vi først fik dejlig mad. Bagefter var der et show i 2-3 timer, hvor der var både folkedans, mavedansere, tyrkisk bryllup, knivekastere, harem osv. Her danser de folkedans.














Her har mavedanseren taget nogle af tilskuerne op på scenen, og de skulle så danse på samme måde, som hun gjorde. I kan lige forestille jer, hvordan det så ud med de maver!!














Her er vi på sejltur, en heldagstur, hvor vi sejlede lige udenfor Alanya. Vi stoppede flere gange, så der kunne svømmes i havet, og man kunne også springe ud fra nogle klipper. Arnstein sprang 10 m :)














Sejltur














Fredag aften mødtes vi med Camilla (som Beinta gik i gruppe sammen med) og Dennis! Vi var ude og spise inde i Alanya, det var rigtig hyggeligt ;-)














Så var vi på jeep-safari! Puha, det var en lidt vild tur! Vandkrig hele vejen op i bjergene, og nogle steder var vejene rimelig ustabile at køre på, og når man har en chauffør, der gerne vil køre ræs, så blir det lidt vildt! Men han var heldigvis trænet i at køre på de veje, så vi kom helskindet hjem igen :) Det var en rigtig god og sjov tur ellers! Vi stoppede flere steder, bl.a. i en moske, et gammelt tyrkisk hus, ved en kæmpe dæmning, og så nød vi udsigten fra 1500 m højde.














Her er vi stoppet for at spise ved en restaurant, hvor man sidder med fødderne i vand, mens man spiser. Lige ved siden af var vandet så dypt, at man kunne dykke i fra hængebroen.

Ingen kommentarer: