søndag, juni 08, 2008

Opdatering

Ja, nu er det længe siden vi har skrevet noget her. Men der er sket en del nyt. Lige for tiden skriver Beinta projekt og er derfor meget optaget med det. Det skal afleveres 20. juni, og så skal det forsvares 26. og 27. juni. Så er slut, og Beinta går på barsel igen, helt indtil november!!! :)))
Bjørt har dog fået vuggestueplads, selv om de sagde på kommunen, at det var helt umuligt, juhuu... Hun har dog fået pladsen allerede fra august, og vi har jo ikke brug for den før til okt/nov, men så får hun måske nogen få timer sammen med de andre børn engang imellem. Vuggetstuen hedder Kurla, og ligger kun 5-7 min herfra, til fods altså! Se deres hjemmeside her :)
Arnstein har skiftet arbejde igen hehe. Det andet kørte ikke lige, som han syntes det skulle, så de kaprede ham hos KERN, se deres hjemmeside her. Så det er bare spændende :)
I onsdags fik Bjørt hendes 5 mdr-vaccination, og det gik da helt fint med at få den. Men men, hun var dårligt tilpas i 2 dage bagefter, græd meget og var træt hele tiden. Men det er heldigvis bedre nu:)
I aften skal Beinta i bio til Sex and the City, det glæder hun sig til:))

Ingen kommentarer: