torsdag, juni 28, 2012

Bjørt

Bjørt har fået en ny trøje, som mor har strikket. Hun er så glad for den, og her er hun stolt på vej i børnehave i morges :))




torsdag, juni 14, 2012

SMIL store mave :)

I går fik Bjørt lov til at tegne på mors store mave :)
 Og det er altså rigtig sjovt!


 Og vi fortsætter...

 Nu er Beinta 35 uger henne, og der er altså kun 5 uger til terminen. Så nu glæder vi os alle sammen til at hilse på lillebror! :)

ØV!

Bjørt følger spændt med I, hvordan det går det danske landshold til EM (ja, hun er næsten lige så fodboldinteresseret som sin far!). Så hun blev ikke så glad, da Danmark tabte mod Portugal i går, øv øv!

lørdag, juni 09, 2012

Familiehygge i børnehaven

I går var der familiehygge eller en såkaldt "sommerfest" i Bjørts børnehave. Det var sjovt og hyggeligt, men iihh hvor var der koldt også! Selv om vi skriver juni måned, så var der altså stadig brug for det varme overtøj :/
Børnehaven havde lejet en hoppeborg, som var et stort hit hos børnene hele dagen!
 Institutionen Kurla :)
 Elisabet og Bjørt - slushice, brrr...
 Der var forskellige spil for både børn og voksne. Her skal de andre børn gætte, hvilket dyr Bjørt er. Hun var en kat :)
 Scooter-løb :)

 Forældre og pædagoger skulle løbe om kap med en ske med en kartoffel på i munden.
 Og så var der skiløb-konkurrence, hvor pædagogerne ville have revanche over forældrene fra sidste år, men forældrene vandt stort igen i år! :)

Udflugt til Kalsoy

Sidste weekend var den årlige sommerudflugt med Arnsteins arbejde. I år gik turen til Kalsoy, én af de nordlige øer. Beinta kunne desværre ikke komme med i år pga. graviditeten, men de andre havde i hvert fald en meget god tur :)



















Skøre kat

Vores kat Teika kan godt lide at gemme sig lidt nogle gange.. her er hun kravlet op i øverste tøjskuffe inde hos Bjørt.

 Her ligger den godt :)


Bjørt hygger sig på sit værelse :)




Entréen

Så er der blevet pyntet lidt i entréen :) Jeg skal jo have noget at lave, mens jeg går sygemeldt hjemme og venter på baby. Er også i gang med at strikke en trøje til lillebror, og går snart i gang med en trøje til Bjørt. Så får man da tiden til at gå med noget fornuftigt :)