søndag, april 11, 2010

Min Luna-trøje :)

Mor har strikket mig denne trøje :) Jeg kalder den Luna-trøjen, fordi der er så mange små kattehoveder på den, og Svanna mosters kat hedder Luna (og den er også sort) :)
Jeg er rigtig stolt af den :)) Den er strikket med Navia-garn.



Gåtur

I går var mor og mig ude og gå tur i det dejlige vejr. Vi var på udkig efter fårekid eller lam, eller hvad de nu hedder, de små dyr :)
Her fandt vi et hvidt ét :) Vi så tilsammen 5 lam :)


Billeder fra 2. påskedag.

Didda og mig maler æg, og vi er rigtig gode til det :)






Vi ruller påskeæg:)

Mor, far, Didda og mig prøvede på at rulle æg et sted på vej til Kirkjubø (hvor alle plejer at mødes hvert år kl. 14). Men vejret var SÅ dårligt, så vi var de eneste, der var mødt op! Men det kan vi nu også godt forstå, fordi det kunne næsten ikke lade sig gøre at rulle æg! Der var så meget blæst, at Bjørt kunne ikke stå oprejst...så vi holdt ud i ca. 15 min, og så tog vi ind til langomma. Her kom så flere familiemedlemmer, og nogle ville ud og rulle æg i langommas have, da vejret var blevet bedre!
Her ruller vi så æg på langommas græsplæne! Det kan også sagtens lade sig gøre:)

Mariann ommudid, Poula, Magnus, Ása omma og mig var ude:)



Mariann ommudid, Magnus og Poula :)

Jeg har fået et æg at gnave på!! :)

Ása omma :)

søndag, april 04, 2010

Lidt familiebilleder :)

Elisabet eksperimenterer lidt med sit kamera og vil gerne have billeder af hele familien :) Så her følger nogle billeder af den ene del af hendes familie :) Og vi synes alle, at hun er rigtig god til det :)

Her har hun stillet kameraet på selvudløseren... med gode resultater!! :)




Ása omma og mig læser historie...jeg eeelsker at læse bøger :)



Haha... :)

Haha, trucker-Bjørt!

Jeg har taget fars kasket og støvler på! Og fået ny tiger-tshirt af mor, som jeg er meeget stolt af :)

Hos Petur Noll :)

I det fantastiske vejr, som vi havde i dag, har vi været ude og gå. Først gik vi hen til Ása omma og Sven abbi, hvor vi var inviteret til dejlig påskemiddag. Vi fik lammesteg, uhmm.. Malan omma, Åge abbi, moster Svanna, Høgni og Baldur var der også:)
Senere på dagen gik vi så hen til Petur Noll, der har en have fyldt med specielle ænder, svaner, påfugle, heste, fugle osv. Vi var så heldige, at to af påfuglene slog deres fjer ud, mens vi var der! Det var så flot at se :)
I morgen har vi planer om at tage til Kirkjubø og rulle påskeæg kl. 14. Om aftenen skal mor og far til "Bryllup hos Esmar og Guðrun", det er et komedie show, eller hvad det nu hedder :) Så skal jeg sove hos omma og abbi i Hoyvík, det glæder jeg mig til :))























































































Bjørt :)
















1. påskedag

Glædelig påske alle sammen :)

I morges fik Bjørt og Elisabet lov til at pakke deres påskeæg ud:) Bjørt var særdeles glad, da hun så, hvad var indeni!!! :)