torsdag, juli 23, 2009

Jeg maler :)

I dag har jeg malet nogle fine billeder :)
Mor måtte finde noget, der kunne dække mit tøj, og det blev så til en ganske fin plasticpose hehe :-)

Her er så mine fine malerier! Mor siger, jeg er den nye Tróndur Patursson hihi ;-)



I plantagen

Mor og mig var i plantagen i morges for at fodre ænderne og svanerne med brød. Dog var det nogle helt andre, der fik alt brødet, nemlig mågerne!!! Mor blev så sur på mågerne, fordi de var så frække og skræmte alle ænderne væk og tog brødet :( Jeg stod bare og kiggede med store øjne og åben mund, mens alle mågerne fløj hen over os.
Samtidig blev vi også jagtet af hvepse, så det var ikke en specielt god tur i plantagen i morges - i hvert fald ikke ifølge mor!



Krammesyg :)

I går var vi og besøgte Mariann ommudid, Svein og Magnus. Magnus er hjemme på ferie i 1 uge, og det var så dejligt at se ham igen :) Og ikke mindst alle de andre, også dem, der også var på besøg: Jóan Petur "omba", Allan, Eydna ommudid, omma, abbi og Hanus.
Pludselig blev jeg meget krammesyg og ville kramme Magnus og Allan hele tiden. Også flere af de andre fik en stor knuser.

Her krammer jeg Magnus ;-) Han ville også gerne kramme mig:)



Her er det Allan, der får en krammer :) Magnus er snart 3½ år og Allan er lidt mere end 4 år, så de er noget ældre ældre og større end mig.

Nåårrhhh.... Ommudid, Magnus og mig ;)

Min nye trøje :)

Mor har strikket mig en trøje, som hun er lidt stolt af, fordi det er den første trøje, hun nogensinde har strikket. Nu siger hun, at hun straks må i gang med en ny, så hun ikke glemmer, hvordan man strikker hehe.
Her poserer jeg stolt :) Jeg siger "troyggja - mamma - míín" (= "trøje - mor - fiin")




tirsdag, juli 21, 2009

En lille bandit :)

I morges mens mor var ude i køkkenet og lavede morgenmad, ville hun lige kigge til mig, fordi jeg var så stille (og det plejer at være tegn på, at jeg er ude på narrestreger). Da hun så kom ind i stuen, sad jeg og spiste chokolade, som jeg havde fundet inde i mors skab!! Jeg plejer ikke at kunne få skabet op, men det virkede åbenbart i morges! :) I kan tro, jeg var stolt og ikke mindst glad hehe!! ;-)
Hehe, billedet siger alt :)

Se mor, hvad jeg har fundet!

Uhmmm....

Her er en lille video :)

Uuhmmm det er lækkert at få majs :))







Mens vi venter...

Fredag aften og vi er på vej til Kirkjubø til festivalen "Við Múrin" - eller rettere sagt kun ind til bygden, fordi vi havde ikke festivalpas. Vi havde bare lyst til at opleve lidt af festivalstemningen og se, hvordan det hele så ud. Det var første gang denne festival blev afholdt, og det lykkedes bare helt godt. Vi var i Kirkjubø både fredag aften og lørdag aften. Fredag var vejret rigtig godt, mens det lørdag regnede.

Her sidder vi og venter på at far skal komme med bilen:)




Jeg har sat mig godt til rette i bilstolen ;-)
Didda :)

"Við Múrin"

Teltpladsen... Det første man ser, når man kommer til bygden :)

Vi står på Dortheas altan og ser det hele... Dog er nogle af os ikke så høje og må finde andre metoder til at se det hele :)

Her kigger jeg ud gennem vinduet.
Mor, didda og mig ude på altanen. Didda og mig danser til musikken :)

Gode omstændigheder til en festival. Det er Færøernes Roskilde-festival haha...

Hele bygden var forvandlet...
Ca. 7000 mennesker var til festivalen.
Her går vi udenfor festivalpladsen. Mange mennesker...



Elisabet fandt på den geniale idé at samle flasker!

Og hun blev meget ivrig! Her ses et lille udvalg af alle flaskerne og dåserne. Vi solgte flaskerne i går, og hun fik 700 kr ud af det!!! Så det betaler sig vist ;-)

Hun arbejder hårdt for det :)

Her har jeg fundet moster og giver hende en stor krammer ;)Mange biler står uden for bygden, ved Gamlarætt. Der var ikke lov til at køre ind til bygden uden et bilpas.

Besøger langomma :)