tirsdag, april 14, 2009

Vi ruller æg i Kirkjubø!

I går var vi i Kirkjubø for at rulle påskeæg, men vi kom altså lidt for sent.. det startede åbenbart kl 14, og vi kom ikke før kl 15.30, så da vi kom var alt allerede overstået! Så vi stod helt alene og rullede æggene, øv bøv..men vi hyggede os da alligevel;) Bagefter tog vi hjem til langomma (oldemor) og fik kaffe og kage.

Abbi hjælper mig med at kaste :)
Elisabet kaster et æg!
Pelle alene i verden, hehe :)


Det er bare sjovt det her:)
Mosters dejlige hund, Baldur :)
Er han ikke sød?

Elisabet maler æg :)


Tur i det gode vejr

Vi har haft dejligt vejr de sidste dage. Her er det i går, hvor vi var tur henne i plantagen :) Her er nogle billeder...















fredag, april 10, 2009

Hos omma og abbi i Hoyvík

I går var vi inviteret til middag hos omma og abbi i Hoyvík :-) Der var også flere andre til middag - moster Svanna, Høgni, Mariann ommudid, Svein (mors fætter), Poula (mors kusine) Hanus (Poulas mand) og Magnus, deres søn. Magnus er 3 år gammel, og vi to hyggede os rigtig meget! Vi skulle selvfølgelig lige se hinanden ad, men bagefter legede vi så godt sammen! Vi legede og var i så godt humør begge to, helt indtil vi tog hjem omkring kl 21.30! Jeg var godt nok træt, da jeg kom hjem, men det havde været en meget hyggelig aften:) Her er nogle billeder af Magnus og mig:)

Vi leger med vand :-)

Magnus:)
Poula og Magnus.
Ommudid læser historie ;)
Mig :)
Jeg spiller Lego.


Jeg har stjålet Hanus´ sko hihi:)
Det her går da fiiint ;-)

onsdag, april 08, 2009

lørdag, april 04, 2009

Stem på Elisabet! :)

Elisabet er med i en tegnekonkurrence, hvor man skulle tegne en forsker og så sende billedet ind. Nu kan alle gå ind på hjemmesiden og se alle tegningerne og stemme, hvilken de synes er bedst. Vi synes selvfølgelig, at Elisabets er bedst:))

Tag et smut ind på hjemmesiden, vælg en tegning (Elisabets er nr. 15 i rækken) og afgiv jeres stemme ved at trykke på stjernen nederst i venstre hjørne, og giv så endelig Elisabet 5 stjerner:))

Her er hendes tegning:


I Klaksvík

I dag har vi været i Klaksvík. Vi har været på besøg forskellige steder, hos frisøren, og så var vi i svømmehallen!! Tro det eller ej, men det er altså første gang, jeg har været ude og svømme!! Sent, ik? Men jeg har jo døjet så meget med ørerne og været så tit syg ellers, og så har mors noget manglende begejstring for svømning heller ikke været et plus.. Nå, men nu skulle det så være!! Og det var faktisk RIGTIG sjovt! Jeg nød det virkelig meget, og jeg var overhovedet ikke bange! Det kan vi godt gøre om igen, skal jeg sige jer!

Her er jeg i en lille bitte børnepool, men den var ikke specielt spændende.. det var mere sjovt at være ude i de lidt større pools:)
Didda med svømmebrille og næseklemme! Hun er bare vildt sej i vandet;)
Her svømmer jeg med far:)
Ja, Didda kan mange ting:)
Mor købte mig en ny badedragt i Klaksvík, den er så fin med flæser og det hele;)
Vi har det sjovt!

I Klaksvík

Her er vi hjemme hos Malan og Jan Erik. Malan er fars kusine, og hun er frisør, så både mor og mig har været en tur hos frisøren i dag:) Malan fik lov til at klippe mit pandehår, efter mors lidt kiksede forsøg sidste gang;) Det er ikke så nemt, som det er ud til at være! Jeg er nødt til at have pandehår, fordi jeg hiver alt hårpynt af igen, jeg ved ikke hvorfor mor hele tiden prøver at sætte noget i mit hår!!
Didda ser tv :)
Her leger Didda og mig hjemme hos Ása ommudid.

Er jeg en charmetrold, eller hva???
Didda spiller på piano :)
Mor og Didda:)