fredag, november 21, 2008

Vores uge

Ja, så var det igen længe siden, at vi sidst lagde noget ud her. Denne uge har været præget af sygdom, lektier og hygge i weekenden.
Lille Bjørt (som er 11 mdr. i dag:) har været så meget syg på det sidste:( Hun får feber med ca. en uges mellemrum, og har ellers været forkølet meget længe. Så hun har desværre ikke været meget i vuggestue, selv om hun gerne skulle have været rimelig tit i sidste uge og denne uge, så hun kunne blive vant til at have lidt lange dage. Mor starter jo i praktik på mandag.. Men det er ørerne, der hele tiden driller:( I onsdags var vi så hos ørelægen, og han sagde, at det var tydeligt, at der var væske i begge ører, og eftersom det havde stået på så længe, så skal hun have dræn i. Det får vi så en tid til nok inden jul..så håber vi bare, at det vil hjælpe, så Bjørt kan blive frisk igen.
Elisabet er ellers hos os i weekenden, så vi hygger os :) I morgen lørdag skal far til Sandoy på harejagt! Om aftenen skal mor ud at spise med klassen, og måske en tur i byen, det glæder hun sig til :-) Ellers så gælder det bare om at hygge os og få Bjørt frisk igen :-)
Mor starter som sagt på mandag, det bliver noget helt andet end at være på barsel!! Det bliver et "fuldtidsjob" de næste 2 måneder på psykiatrisk afd. D1. Så hun har forsøgt at læse en masse, da det er lidt svært at huske alt fra sidste år, og også så man er lidt forberedt. Men hun glæder sig også til at komme i gang, det bliver spændende ;-)

I dag

Vi havde besøg af Eydna ommudid og Tórur i eftermiddags, rigtig dejligt :) Jeg var lidt genert i starten, men det blev bedre :) Mig og Tórur fandt rigtig godt ud af det ;)




Eg eri so góð við dukkuna :)




Hej :-)

Jeg er på vej i bad :)

Jeg eeeelsker at se billeder af mig selv! ;)




Babba prutlar bibburnar ;-)




onsdag, november 05, 2008

mandag, november 03, 2008

Hej moster i København ;-)

Ja, det er da alt for galt ikke at lægge nye billeder ud i en hel uge! Så undskyld moster ;-) Og alle jer andre, der følger med i vores blog :) Og forresten, så tusind tak for jeres hilsner i gæstebogen, det er så skønt at få beskeder, så kom endelig med flere ;-)
Her går det ellers godt nu. Bjørt var syg - endnu en gang - i sidste uge, og igen var det ørerne. Torsdag var vi så hos lægen igen, og fik konstateret, at hun havde væske i begge ører:( Vi skal så til kontrol om en måneds tid igen, og hvis der stadigvæk er væske til den tid, så skal der nok lægges dræn. Så vi krydser fingre for, at det snart er bedre. Bjørt har dog været meget godt tilpas i weekenden, og sov faktisk HELE natten igennem sidste nat! Det var helt fantastisk, fordi det har hun faktisk ikke gjort, siden hun var 3½ måned gammel! Så vi fik sovet lidt mere end vi plejer sidste nat:) Så nu håber vi, at det bare fortsætter på samme måde. Hun var også i vuggestue i morges og sov ude igen i dag, det har hun ikke gjort meget de sidste uger.
Ellers er der kun 3 uger til mor starter i skolen igen, eller faktisk i praktik på psykiatrisk afd. Det bliver rigtig spændende, og det betyder så også, at nu skal jeg snart starte rigtigt i vuggestue, altså være der hver dag. Hidtil har det kun været en formiddag en gang imellem. Så det bliver da spændende det hele :)

Jeg forsøger at vække far med at kilde ham under fødderne, hihi











Bøøh!

Selv om jeg er syg, så er humøret højt ;)

Sommertid?

Jeg har været i skuffen med tøj, der er blevet for lille. Men jeg synes stadogvæk denne solhat er så smart!! :)

Mit fine værelse

Se mit hyggelige værelse ;-)