mandag, oktober 27, 2008

Fredag

Fredag aften var vi til middag hos Ása omma og Sven abbi :)

YES, nu fik jeg fat i abbi´s briller!! Hehe, jeg ser da ret sød ud ;-)














Jeg har fået en gryde at lege med, rigtig sjovt! :)





























Abbi leger med mig :)





Lørdag aften

Elisabet med Bjørt i favnen. Bjørt faldt i søvn, mens de kiggede fjernsyn. Vi var alle sammen til middag oppe hos Malan omma og Åge abbi lørdag aften, også Ása omma og Sven abbi. Elisabet og Gunnbrit havde taget Bjørt med sig ovenpå, mens de andre spiste færdigt. Og pludselig faldt Bjørt så i søvn, det plejer hun bestemt ikke at gøre af sig selv hehe.






Sengetid

Lørdag aften ville Elisabet og Gunnbrit sove sammen, og de hyggede sig rigtig meget! De sov i samme seng, men havde lagt alt muligt foran sengen, sådan at de faldt blødt, hvis de skulle falde ud af sengen hehe.






Søndag morgen

Gunnbrit og Elisabet satte sig i sofaen for at se tegnefilm, da de vågnede søndag morgen. Jeg vil selvfølgelig gerne være med hele tiden, og eeelsker at forstyrre Didda og Gunnbrit! Det er så dejligt, når de gider at lege med mig :))

Piano og bøger

For tiden er jeg meget glad for at læse i bøger og høre musik! Hver eneste gang, jeg hører en form for musik eller sang, så danser jeg:) Jeg spiller også på mit nye piano, og er faktisk ret god til det ;-)















Jeg står rigtig meget selv, og går lidt en gang imellem, men jeg er stadigvæk lidt usikker på benene, så jeg gør det ikke så meget.

tirsdag, oktober 21, 2008

Elisabet og Bjørt :)

Det er så dejligt at komme ind i Elisabets seng om morgenen :)














En stolt far med to smukke og dejlige piger ;)






























I går startede Elisabet i Venjingarskúlanum i 4. klasse, og hun havde en rigtig god første skoledag. De andre børn var rigtig søde og tog godt imod hende. Hun glædede sig til at komme i skole igen i dag :)
I den sidste uge har Bjørt været syg, hun har haft mellemørebetændelse. Hun fik penicillin for det, og det har hjulpet. Det var specielt når hun skulle sove (ligge ned), at hun havde ondt, så det er heldigvis bedre nu. Hun er dog lidt snottet og hoster endnu, så i dag sover hun også inde, da det er så koldt udenfor.
I weekenden var mor og far til bryllup hos Arnsteins chef (Leivur) og Beintas vejleder fra skolen (Kathrina) :) Det var et rigtig godt bryllup med masser af god og fin mad. Svanna moster og Høgni var barnepiger:)

Den nye vinterkollektion

Forleden dag ville mor have mig til at prøve forskelligt tøj, som jeg har fået som gave, men som jeg ikke har passet før nu. Jeg er da rimelig god til at være model, ik?? :)

Trøje og hue, som Magdalena i Canada har strikket til mig:)




























Disney-hue fra tøserne i Ålborg ;) Det er dig et stykke tid siden, jeg kunne passe den, men da jeg var så god som model, så kunne vi lige så godt tage den på også! Jeg kan bedst lide snorene med totter på!!




























Mooor, den her er altså lige lovlig stor endnu!! Denne fine jakke er fra Malan omma og Åge abbi, de har købt den på Samsø :)

































Her sidder jeg i en striktrøje fra mors veninde Kristina, der nu bor i Norge :)















mandag, oktober 20, 2008

Fyrstu fetini hjá Bjørt:) (Bjørts første skridt)

Nu har Bjørt taget sine første skridt! I torsdags begyndte hun lige så stille og gik 3 meget små skridt. I weekenden har hun ikke gjort så meget af det, men hun har skubbet sig ud fra væg og bord osv. mange gange, sådan at hun står helt alene. I aften tog hun så pludselig rigtig mange skridt, ja hun gik faktisk flere gange over til os. I morgen bliver hun 10 mdr., så man kan nok sige, at hun er lidt kvik med den fysiske udvikling :) Men det er også ca. 2½ måned siden, at hun stillede sig op selv for første gang, så vi har også regnet med, at hun ville gå selv rimelig tidligt. Se på videoen, hvor god hun er til at gå :)

mandag, oktober 13, 2008

Surprise!!!

I går ved 18-tiden bankede det pludselig på vores dør! Hvem var dog det...vi var jo på vej til konfirmation..
"HEEEJJJ" og pludselig stod Elisabet i døren!!! Hun skulle ellers først komme herop om en uges tid, men ville så overraske os ved ikke at fortælle, at de kom herop 9 dage før planlagt! Sikke en dejlig overraskelse :)) Så nu er Elisabet flyttet til Færøerne, dejligt!! Og I skulle bare se hvor glad Bjørt blev, da hun så Elisabet! Hun var helt vild og grinede bare hele tiden :) Desværre har vi ikke billeder af det, da kameraet var udbrændt for batteri. Men senere på aftenen tog vi nogle billeder, som I kan se.
Elisabet sov her i nat, og i dag hygger vi os bare hjemme. Bjørt er lidt halvsyg, lidt forkølet og har lidt feber, så vi bliver bare hjemme i dag.



lørdag, oktober 04, 2008