søndag, juni 29, 2008

Video

Her er en video af vores lille rocker-prinsesse hehe :-)

Vidt omkring :)

Nu kommer jeg så meget rundt, at jeg har både været ude i køkkenet, ude i gangen og inde i soveværelset ved siden af :) Og selvfølgelig under alt, hvor der kan kravles under hehe..








Hov!!

Sådan her lå jeg en dag, da mor var ude i køkkenet og lave mad! Ups mor, du skal vist ikke lade tingene stå fremme længere!!


Blandede billeder

Sidste torsdag, da Beinta var blevet færdig med projektet og lige netop havde udskrevet, gik vores bærbare i strejke!! Så det var held i uheld, at projektet netop var færdigt, men SÅ træls alligevel:( Så nu har vi ingen computer, og derfor kommer der ikke så mange billeder ind på hjemmesiden lige nu. Men I skal da ikke helt snydes alligevel, da vi har Arnsteins firmacomputer hjemme engang imellem. Så her er nogle billeder fra de sidste uger:)
Ellers, så tak for beskederne inde på gæstebogen! Det er dejligt at se nye hilsner:)
Beinta og Bjørt har nu sommerferie, og nyder det i fulde drag;-) Det er virkelig skønt... Den 10.juli kommer Elisabet, og så har Arnstein ferie/barsel i 2 uger, det bliver rigtig dejligt:)











fredag, juni 27, 2008

Sommerferie!!

I går var Beinta til eksamen, og det blev til et 10 tal, så det gik rigtig godt!! :) Så nu er der dømt sommerferie og barsel helt indtil midten af november, juhuuu!!! Så nu skal vi bare nyde det ;-))

torsdag, juni 19, 2008

Fødselsdag og vuggestue

I går havde Sven abbi fødselsdag! Tillykke tillykke :D Vi var til lækker middag og kager i Hoyvík :)

I går var vi også henne i vuggestuen Kurl@ og besøge:) Det var alle tiders, og ser ud til at blive rigtig godt:) Vi er spændte på, hvordan det blir... Men Beinta har barsel om en uge og helt indtil november, så vi har slet ikke brug for vuggestuepladsen foreløbig. Men vi er nødt til at beholde pladsen, ellers er vi ikke sikre på at få noget som helst.
Ellers er Beinta blevet færdig med projektet, og afleverer det i morgen!! Så nu mangler hun "kun" at læse til eksamen, som er på torsdag :// Meeen så er der dømt sommerferie og barsel!!! :))
Ellers glæder vi os SÅ meget til Elisabet kommer til Færøerne, hun kommer d. 10.juli :))) Og blir her i 3 uger :))

lørdag, juni 14, 2008

Hej alle sammen!! Ved I hvad en gæstebog er?? Det er sådan en, man skriver i, når man besøger en hjemmeside hihi ;-) Vi kigger så tit, om nogen har skrevet i gæstebogen, men der er ikke særlig megen aktivitet, øv... Skriv endelig en hilsen til os :)))

All around

Ja, så kom jeg også ind under det andet bord ;-)


Anna på besøg

I sidste uge var Anna og besøgte os. Hun bor til daglig i Brønshøj, men flytter til Færøerne igen til september. Hun skal også have en baby, til november, det glæder vi os til!!! :)))


Hey Tina gumma!!

Her skyper jeg med Tina gumma :))



søndag, juni 08, 2008

Opdatering

Ja, nu er det længe siden vi har skrevet noget her. Men der er sket en del nyt. Lige for tiden skriver Beinta projekt og er derfor meget optaget med det. Det skal afleveres 20. juni, og så skal det forsvares 26. og 27. juni. Så er slut, og Beinta går på barsel igen, helt indtil november!!! :)))
Bjørt har dog fået vuggestueplads, selv om de sagde på kommunen, at det var helt umuligt, juhuu... Hun har dog fået pladsen allerede fra august, og vi har jo ikke brug for den før til okt/nov, men så får hun måske nogen få timer sammen med de andre børn engang imellem. Vuggetstuen hedder Kurla, og ligger kun 5-7 min herfra, til fods altså! Se deres hjemmeside her :)
Arnstein har skiftet arbejde igen hehe. Det andet kørte ikke lige, som han syntes det skulle, så de kaprede ham hos KERN, se deres hjemmeside her. Så det er bare spændende :)
I onsdags fik Bjørt hendes 5 mdr-vaccination, og det gik da helt fint med at få den. Men men, hun var dårligt tilpas i 2 dage bagefter, græd meget og var træt hele tiden. Men det er heldigvis bedre nu:)
I aften skal Beinta i bio til Sex and the City, det glæder hun sig til:))

Gemmeleg :-)

I går, da mor og far kom ind i stuen, lå jeg helt henne under bordet!! Og jeg var selv kommet derover. Men jeg ruller også rundt og flytter mig hele tiden, så de regner ikke med der går lang tid, før jeg kravler! :)
















Se hvor stolt jeg var bagefter hihi

Omma viser mig blomsterne :)















Mon det kan spises???

Her taler jeg i tlf med omma i Hoyvík!

Meeeget interesseret hvad det er for noget!!



lørdag, juni 07, 2008

Mmmm det smager godt ;-)



Fødselsdag

Sidste lørdag var vi til fødselsdag hos Elsebeth :) Her ligger jeg godt, som I kan se :)























Her er jeg kommet op til Annbritt at sidde:)













Nogle af gæsterne til fødselsdagen. Fødselaren står oppe :)

Hej :)

Her har jeg lige været i bad, så jeg har lidt strit-hår ;-)




Mødregruppe

Ca. hveranden uge mødes vi sammen med de 5 andre børn og deres mødre i mødregruppe. Vi er 6 mødre + børn. Her er vi hjemme hos Malan. Jeg er klar til at gå, har hue og trøje på og det hele, men mor skulle lige tage nogle billeder! :) Vi er 5 piger og kun en dreng :) Pigen i rødt hedder Mira (moren hedder også Beinta), og hun er 2 dage yngre end mig. Den anden pige hedder Rakul (moren Malan), og hun er født i oktober, så hun er 2 mdr ældre.