onsdag, februar 27, 2008

Puha det er hårdt!!

Her ligger jeg på maven, og det er noget, jeg ikke gider særlig godt! Men jeg prøver da for min mors skyld, huff... Men det er da heller ikke nemt at ligge på maven, når man er sådan et gylpebarn, som jeg er :( Jeg gylper altid rimelig meget, og specielt når jeg kommer på maven at ligge. Men det går fremad :)

Blå øjne

Se hvor blå øjne jeg har! Og dem har jeg fra min far:) I øvrigt er jeg rigtig glad for min narresut...:)


Her bor vi :)

Her er så nogle billeder af vores lejlighed, der jo netop har fået nye fine gulve:) Og læg mærke til, at noget af væggen ind til køkkenet er revet ned, så nu er der mere plads i køkkenet og ude i gangen, dejligt:)


Stuen :)















Diddan´s aktivitetstæppe og vores nye tv-bord.















Her er lillepigens pusleplads. Hun nyder at ligge her og kigge på legetøjet omkring hende;)





























Vores lille køkken :)





Rigtig flot billede!

Ingrið, Beinta´s kusine har lavet dette flotte billede af den lille prinsesse! Det er lavet med computer, hvor hun har leget lidt med et billede af lillepigen og så tilsat alle farverne osv. Det er rigtig rigtig flot!! :-)

Film!! :)

Her er endelig en lille film af lillepigen. Filmen er taget for ca. 2 uger siden, da vi var oppe hos Beintas forældre. Her ligger prinsessen i sin vugge og ser på en uro ;-)

tirsdag, februar 26, 2008

Elisabet 10 år!!

I dag, 26. februar, fylder Elisabet 10 år!! :) Hun er hjemme i Horne og skal holde fødselsdag der for både familie, venner og klassen. Hun har fået en masse gaver allerede, bl.a. fladskærm, stereoanlæg, cd, fedukke, halskæde, penge osv., så det er ikke så ringe endda ;-) Vi håber her fra Færøerne, at hun har haft en rigtig god fødselsdag i dag :-)


torsdag, februar 21, 2008

2 måneder!! :)

I dag er vores lille prinsesse allerede 2 måneder gammel (eller ny, om man vil det). Det er utroligt, så hurtigt tiden går. Men hun er da også forandret meget! Hun smiler, griner og pludrer hele tiden:) Og hun er meget nysgerrig og opmærksom på hvad der foregår rundt omkring hende. Sikken et vidunder... ;-))




fredag, februar 15, 2008

Nyt gulv!

Som sagt, så får vi i øjeblikket nyt gulv på i lejligheden :) Her er det Arnstein og hans far, der arbejder ;) Når det hele er færdigt og vi har fået sat alt på plads igen og gjort hovedrent, så skal der nok komme nogle flere billeder af vores fine lejlighed ;-)


Nye billeder:)

Så kom der endelig nogle flere billeder ind af prinsessen ;-) Hun har stadigvæk ikke fået navn, men vi har planer om at døbe hende 1. påskedag i den nye kirke i Hoyvík. Vi har tradition heroppe for ikke at fortælle navnet, før barnet bliver døbt, og den tradition holder vi altså også, så derfor fortæller vi ikke navnet før til dåben ;-) Underligt, ik? :)














Her sover jeg godt på sofaen...zzz...














Jeg kan godt lide og ligge på mit legetæppe og kigge på dyrene.
































Her er jeg på vej til mors veninde Annbritt, der er nyuddannet pædagog.

































Mormor og morfar er helt vilde med mig:)















Jeg elsker, når nogen gider at lege og pludre med mig :-)


















Her ligger jeg trygt i liften og sover :)

Mormor og mor har mig i bad! Men de kan vist ikke forstå, at vasken altså er for lille til at jeg kan ligge og sparke!! Men jeg nyder det alligevel ;) Det er et fint alternativ, når man bor hos mormor i nogle dage.

Jeg sover igen, denne gang i mormors favn....

Far aer mig på ryggen, deeejligt...




Supermaaan!! :)

torsdag, februar 14, 2008

Opdatering!

For øjeblikket er vi flyttet hjem til Beintas forældre. Vi har været her siden i lørdags, fordi vi får lagt nyt gulv på hjemme i lejligheden. Det er rigtig lækkert, men betyder så også at vi må bo i en kuffert, så længe det varer ;-) Arnstein og hans far lægger gulvet på, og Beintas far har også været og ordne gulvlister osv. Så det bliver rigtig lækkert, når det bliver færdigt, forhåbentlig i weekenden:) Men det betyder også, at vi er lidt sløve med billederne, men der skal nok snart komme flere nye :-)

tirsdag, februar 05, 2008

I går var vi oppe og besøge bedsteforældrene i Hoyvík. Diddan var i meget godt humør og smilede, grinede og pludrede rigtig meget! Og alle falder jo helt pladask for hende, når hun smiler sådan :-) Men man kan jo heller ikke andet, vel? Hihi ;) Her er det begge mostre, der leger lidt med hende.
Forleden fik diddan nogle fine gaver fra sin storesøster, deriblandt denne uro. Vi har hængt den oppe over puslebordet, og diddan er helt betaget af den :-) Hun nyder at ligge og kigge på spejlet og fisken til højre på billedet, samt lytte til musikken derfra, og nu har hun så også fået uroen at kigge på, så hun er helt væk! :-)


Fastelavn

Vi har fået nogle billeder af Elisabet fra fastelavn. Hun var udklædt som en oldemor (langomma), er hun ikke fin?? :-)





fredag, februar 01, 2008

Storm på Færøerne

I går og i nat var der storm heroppe. Det medførte strømsvigt over det meste af landet, og her i Tórshavn mistede vi strømmen i hvert fald 3 gange og rimelig længe hver gang. Nogle bygder havde strømsvigt hele aftenen i går og indtil i dag. Der er sket mange skader omkring hele landet, og der er aflysninger af alle slags - fly, skib, busser osv. Arnsteins fætter, Hans Jacob, sov hos os i nat, fordi der blev advaret om at køre nordpå, hvor han bor.
I dag er der dog meget bedre vejr, og nu er der kun sneen tilbage og det blæser - som det jo normalt gør..:)
Billederne er taget fra vores vindue.