mandag, januar 28, 2008

Midt om natten... :)

Tidligt i morges var mor oppe og give mig at spise og skifte min ble. Da hun så lagde mig ned i vuggen igen (og havde planer om at jeg skulle sove), fik jeg bare lyst til at drille hende og tænkte: "du kan tro nej!" Jeg havde meget hellere lyst til at grine og smile til hende, og så smelter mor jo også bare og kan ikke modstå mig. Så hun pludrede lidt med mig og var nødt til at hente kameraet og tage nogle billeder af mig. En halv times tid senere faldt jeg så i søvn igen og vågnede ikke før mors vækkeur ringede :-)

Så fin :-)

Diddan har fået sååå mange gaver, det er virkelig bare så lækkert! Så hermed vil vi lige sige 1000 tak endnu engang til jer allesammen, der har været så søde at komme med eller sende en hilsen til prinsessen :) Hun har fået legetøj, bamser, masser af tøj og alt muligt andet lækkert;) Blandt de mange gaver har begge bedstemødrene været flinke til at strikke, og her er diddan i en ny "stjernetrøje" fra bedstemor Malan. Er hun ikke fin??

Hos lægen


I fredags var vi hos lægen til 5 ugers undersøgelse med prinsessen. Det gik rigtig godt, hun blev målt og vejet osv. Nu vejer hun 4620 gram og var 57 cm, så det er bare fint ;-) Bebsen var dog ikke så glad for at blive undersøgt i ører og hals - hun stak i et hyl og holdt ikke op med at græde, før vi kom helt ud i bilen! Så vi fik da konstateret, at hendes lunger virker fint!! :-)

fredag, januar 18, 2008

Sundhedsplejersken på besøg

I dag var sundhedsplejersken her for 2. gang. Hun kiggede på diddan (der altså ikke er hendes navn, men kun et kælenavn i stil med fx "lillepigen":) ), og alt så rigtig fint ud, sagde hun. Diddan blev så vejet og målt, og nu vejer hun 4500 gram og er blevet 56 cm lang! Dvs. at hun har taget næsten 1 kilo på, siden hun bev født! Så det er rigtig godt!! ;)
Men som I kan se på dette billede, så har hun også fået rigtige æblekinder hihi ;) Og mors øjne, haha...

onsdag, januar 16, 2008

Er jeg ikke bare dejlig??

Her er så flere billeder af den lille prinsesse ;) Det går rigtig godt med det hele, og den lille trives meget godt. Vi nyder hende så meget, og mor er ude at gå med barnevognen hver dag, mens far er på arbejde.
Det var meningen, at sundhedsplejersken skulle komme i dag, men hun ringede og aflyste og kommer på fredag i stedet for. Vi er lidt spændte på, hvad den lille vejer osv., vi kan bare se, at hun har taget godt på! ;) Hun er ellers rigtig meget forandret de sidste uger/dage! Når hun ikke sover, så er hun meget nysgerrig (og jo Louise, vi synes også, at hun havde meget åbne øjne med det samme! Og det er flere, der har sagt det også) og følger meget med i, hvad vi laver.
På flere af billederne kan I se, at hun smiler!:) Vi tror, at hun gør det bevidst nogle gange nu, det er så sjovt at se:)




















































































































fredag, januar 04, 2008

Heilsusystirin á vitjan:)

Mikudagin var heilsusystirin her fyri 1. ferð. Diddan bleiv kannað, og har var alt í fínasta ordan:) Hon bleiv síðani vigað, og hon vigaði heili 3850 gram! Tvs. at hon hevur tikið 500 gram uppá síðani jólaaftan (hon tapti eitt sindur á sjúkrahúsinum), so tað var ordiliga gott :)) Heilsusystirin kemur aftur 16.januar.

Nýggjársaftan

Nýggjársaftan vóru vit uppi hjá ommuni og abbanum í Hoyvík ;-) Omman hevði gjørt ræst kjøt og lekran nátturða, mums!




























Høgni bleiv so fínt pyntaður av Svannu og Anniku hehe...














Omma hevði gjørt lekra kransakøku :))



















Annika bleiv knappliga blond!! Hon skuldi til 80´ara party. Riggar faktiskt nokkso væl, ha?

Drekkamunn hjá ommudidd og Svein

Sunnudagin vóru vit til drekkamunn hjá Svein, nú hann er komin heim at feira nýggjárið;) Tað var sera hugnaligt! Lítla diddan fekk sjálvandi nógva uppmerksomheit og sjálvt hesir ungu harrarnir vildu gjarna halda henni :))



Vøggan

Hetta er tann fína vøggan, sum omma og abbi í Hoyvík hava gjørt í stand til lítlu didduna. Hon hevur verið væl brúkt, og m.a. Beinta, Annika mostir, Ingrið og Annbritt hava ligið í henni :-)

Ymiskar myndir

Her eru nakrar ymiskar myndir frá teimum síðstu døgunum ;)

























Tann fyrsti trillitúrurin :-)

Her er diddan eina viku gomul, og vit fóru okkara fyrsta trillitúr við henni. Síðani hava vit verið fleiri túrar, og henni dámar bara heilt væl :)