torsdag, december 27, 2007

Fleiri bíløt av prinsessuni ;)

Øll vilja so gjarna sleppa at halda mær:) So her eru nakrar myndir av familjuni og vinkonum og lítlu dukkuni ;-)












tirsdag, december 25, 2007

Breaking news!!!

Hey tit øll :))
Fríggjamorgunin 21.desembur 2007 kl. 8.25 kom eg, ein lítil fitt prinsessa, til verðina. Eg vigaði 3600 gram og var 54 cm long. Mamma og babba halda, at tað vóru nakrir drúgvir tímar, áðrenn eg bleiv fødd, men tað var tó alt vert:)
Øll halda, at eg eri sooooo fitt og elskulig!! Skilja tit hví???? ;))


















lørdag, december 15, 2007

40.uge!! :-)

Ja så nærmer vi os!! Nu er Beinta i 40.uge, så dette er forhåbentlig (!) de sidste billeder, der kommer af maven i denne omgang;-) Nu er der kun 2 dage til terminen, så I kan tro, at vi er spændte og lidt utålmodige nu! Vi håbede, at baby ville komme ud lidt før tid, så det måske ikke bliver alt for tæt på juleaften, men baby har altså besluttet sig for ikke at komme ud, før den er klar:) Det er nok egentlig også godt nok ;-)
I går var vi hos jordemoderen. Hun skønnede barnet til at veje ca. 35-3600 gram, så det er en fin størrelse:) Babys hoved stod rigtig fast og den lå ligesom den skulle, så det er bare dejligt. Nu er det så bare at vente :-)



















tirsdag, december 11, 2007

Julefrokost

I lørdags var vi til julefrokost sammen med Beintas veninder og deres kærester. Vi var 5 par + 2 piger. Vi var henne hos Elsebeth og fik lækker mad, oksekød med flødebagte kartofler og ovnstegte kartofler, salat og andet godt. Til dessert var der traditionel ris a´la mande :-) Det var en rigtig hyggelig aften ;)















Barbara og Bjørg.















Annbritt og Elsebeth.















Jógvan og Svanna.















Beinta og Arnstein


Bjørg og Rói.













Heðin og Elsebeth.













Elsebeth og Sólrun.



Alex og Annbritt.