tirsdag, juli 31, 2007

I 21.uge :-)

Ja, nu er det også længe siden, der er kommet noget billede af maven ud her :) Det får I lige, inden vi lægger de andre billeder ud, de kommer en anden dag.
Det går rigtig fint med baby, og faktisk er Beinta begyndt at mærke noget til den, faktisk rimelig ofte nu;) Så det er rigtig spændende, og vi glæder os, til babyen begynder at sparke osv..endnu er det kun blide bevægelser en gang imellem:) Beinta er ellers lige netop kommet halvvejs i graviditeten, tiden går altså bare hurtigt! Så om ca. 4½ måned vil babyen nok gerne ud og se verden:) Baby er nok ca. 18 cm lang nu, så den vokser hastigt, ligesom mors mave! Den bliver større og større, og alle kan nu se, at Beinta er gravid og ikke kun tyk, hihi. Det er bare sjovt ;-)
Her er så et billede af Beinta i 21.uge :)

















Og husk, I er alle sammen velkommen til at lægge en besked til os i gæstebogen, der ligger ude i højre side ("Les ella skriva í gestabók") :-)

Alanya :-)














Dette var vores hotel, et rigtig super hotel! Dejligt område udenfor, god mad og betjening osv.














Pool-området om aftenen...














Den første aften var vi nede på stranden og gå, da vi så dette underlige og sjældne fænomen; en ildkugle, der forsvandt (brændte ud) efter ca. 20 sek! Der var to af dem, og vi fik både billeder og film af dem. Måske lægger vi filmen ud senere...














Nede på havnen i Alanya. Der var rigtig pænt og rent.














Nede på stranden, der lå 50 m fra hotellet! Læg mærke til damen i pink; det er en muslimsk badedragt hun har på!! Sexy hehe ;-)














Udsigt fra Borgen, der ligger på en halvø, lige ud for Alanya.


















Udsigt fra Borgen, over mod hvor vi boede.














Arnstein og Beinta oppe på Borgen.














Beinta














Arnstein














Rigtig flot udsigt over mod havnen.














Her var vi til tyrkisk aften, hvor vi først fik dejlig mad. Bagefter var der et show i 2-3 timer, hvor der var både folkedans, mavedansere, tyrkisk bryllup, knivekastere, harem osv. Her danser de folkedans.














Her har mavedanseren taget nogle af tilskuerne op på scenen, og de skulle så danse på samme måde, som hun gjorde. I kan lige forestille jer, hvordan det så ud med de maver!!














Her er vi på sejltur, en heldagstur, hvor vi sejlede lige udenfor Alanya. Vi stoppede flere gange, så der kunne svømmes i havet, og man kunne også springe ud fra nogle klipper. Arnstein sprang 10 m :)














Sejltur














Fredag aften mødtes vi med Camilla (som Beinta gik i gruppe sammen med) og Dennis! Vi var ude og spise inde i Alanya, det var rigtig hyggeligt ;-)














Så var vi på jeep-safari! Puha, det var en lidt vild tur! Vandkrig hele vejen op i bjergene, og nogle steder var vejene rimelig ustabile at køre på, og når man har en chauffør, der gerne vil køre ræs, så blir det lidt vildt! Men han var heldigvis trænet i at køre på de veje, så vi kom helskindet hjem igen :) Det var en rigtig god og sjov tur ellers! Vi stoppede flere steder, bl.a. i en moske, et gammelt tyrkisk hus, ved en kæmpe dæmning, og så nød vi udsigten fra 1500 m højde.














Her er vi stoppet for at spise ved en restaurant, hvor man sidder med fødderne i vand, mens man spiser. Lige ved siden af var vandet så dypt, at man kunne dykke i fra hængebroen.

Opdatering ;-)

Ja, så var vi her igen! Og på opfordring fra de danske læsere af hjemmesiden, så vil meget af teksten stå på dansk fremover. Så kan alle forstå lidt i hvertfald;)
Nu er der gået et godt stykke tid siden, vi sidst lagde noget ud her. Og i mellemtiden er der sket mange ting! Vi to har været i Tyrkiet og havde en rigtig god tur! Der var varmt og skønt, og vi fik både slappet af, hygget os og oplevet flere ting. Alanya kan varmt anbefales, det er et dejligt sted:)
Efter Tyrkiet var vi hjemme i Ålborg i en uge og fik pakket hele lejligheden sammen. Og malet og gjort rent osv. Og jer, der var med til at hjælpe os: Tusind tusind tak for hjælpen, det var SÅ dejligt! Det gik godt med det hele, og vi kunne rejse til Færøerne lørdag d. 14.juli. Lidt underligt og vemodigt at sige farvel til Ålborg, nu har vi jo tilbragt de sidste 2 år der..
Siden vi kom hjem til Færøerne, har vi haft noget travlt. Vi boede først nogle dage hos Beintas forældre, så flyttede vi ind i lejligheden og kom nogenlunde på plads der, og nu bor vi så hos Beintas forældre igen. Det er fordi der er kommet mange gæster fra Danmark, der allesammen (ligesom os) skal med til guldbryllup på lørdag hos Arnsteins faster og onkel. Så fredag i næste uge får vi lejligheden igen og kan så derefter komme rigtig på plads :)
Ellers så arbejder Beinta rimelig meget; fuldtid i Imerco + nogle vagter på plejehjemmet, så der er nok at se til. Arnstein har netop fået ferie i 2 uger, så han går bare og hygger sig:)
Men nu vil vi lægge nogle billeder ud til jer, så I kan se noget af, hvad vi har oplevet ;-)